Öne Çıkan Yayın

Seo İçin Backlink Önemli mi?

Backlink kazanmanın seo çalışmasına olan önemi hiçte azımsanacak gibi değildir. Sitenizin pagerank değerindeki artış ve arama motoru bot...

15 Mart 2012

Seo ile Google ilk sayfa

Seo ile Google ilk sayfa
Seo ile Google ilk sayfa neden önemli? İnternetin hayatımızın vazgeçilmezi haline gelişiyle bilgi alışverişi ve kullanıcı sayısında da gözle görülür bir artış sağlandı. Günümüzde arama motorlarının sıkça kullanıldığı, sosyal medya paylaşımlarının giderek büyüdüğünü gözlemliyoruz. Seo çalışmalarıyla sizde bu pazarın içinden kendinize pay almak ister misiniz?

İnternet kullanıcılarının arama motorları aracılığıyla istedikleri bilgilere ulaşmasının yanı sıra, alınacak seo hizmetiyle de şirketlerinin ismini rakipleri arasında fark yaratacak şekilde duyurmalarını sağlayan web sitelerini müşterilerle buluşturma görevini üstleniyorlar.

Arama motorları arasında en bilinen ve dünya genelindeki en büyük olanı google’dır.Arama motoru aracılığıyla internet üzerinden yayın yapan web sitelerini kategorileyerek, belirli kriterlere ayırıp arama sonuçlarına yansıtır. Bunun için izlenecek planlı yolda en belirgin nokta hedef kelime seçimidir. Anahtar kelimelerle google’da ilk sayfaya çıkmak, müşterinin ilk sizinle iletişimle kurmasına yardım olacak ve portföyünüzü ciddi oranda geliştirecektir.

Seo, arama motorları optimizasyonu sayesinde kullanıcı sayısını arttırıp kurumsal kimliği ortaya koyan, şirketinin ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren ve gelir artışı sağlayacak bir web firmasıyla google’da üst sıraya yerleşme işlemini kapsarken, sem ise seo’nun websitelerine yönlendirilen müşterileri arasındaki trafiği yönetme işlemidir.
Web sitenizin arama motorları arasında dikkate alınması için anahtar kelimelerinin çok iyi olması, yönlendirilen linklerin kaliteli olabilmesidir. Web sitesinde kullanılan yazılımların algoritmaya uygun olması, içeriklerin özgün, görüntünün de orjinal olması büyük bir müşteri sayısı, ciddi bir Pazar demektir.Kulanıcılara doğru bilgi veren, sürekli güncellemelerle kendini piyasadaki rakipleri arasında farklı bir yer yaratan bir web sitesiyle başarınızı sağlamlaştırabilirsiniz.

Google’da ilk sayfada çıkmak, bir tesadüfün eseri değildir. Planlı programlı ve anahtar kelimelerle izleyeceğiniz yol size bir anda üst sıraya taşımaz.Yükselme işlemleri uzun ve zorlu bir süreç gerektirir.Sabırla bekleyip, doğru ve kaliteli bir hizmet alarak internetteki hızlı kullanıcı ağının size müşteri olarak dönebilmesi için gereken çalışmaları alabilmeniz için buradayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder