Öne Çıkan Yayın

Seo İçin Backlink Önemli mi?

Backlink kazanmanın seo çalışmasına olan önemi hiçte azımsanacak gibi değildir. Sitenizin pagerank değerindeki artış ve arama motoru bot...

17 Şubat 2013

Seo Danışmanlığı

Seo Danışmanlığı
Web sitenizde yapılacak iyileştirmeler ve çeşitli sitelerden sitenize alınacak linkler seo danışmanlığı hizmetimizin başlıca konularıdır. Seo danışmanlığı sürecinde arama motorlarının sizin sitenize öncelik verebilmesi için her türlü çalışma seo konusunda uzman kişiler tarafından Google’ın önerdiği doğal yöntemlerle kalıcı etki sağlanacak şekilde yapılmaktadır.

Seo danışmanlığı sitenizin ilk sayfaya gelmesiyle sona ermemekte, dilerseniz uzun yıllar boyu sitenizin formunu korumasında yardımcı olmaktayız. Sitenizin güncel tutulması, sosyal medya, forumlar ve bloglarda düzenli aralıklarla backlink çalışması yapılmaktadır. Ayrıca işinizi dahada sağlama almak ve doğal arama sonuçları yerine reklamlara yönelen insanlar içinde her halukarda sizin sitenizin tıklanmasını istiyorsanız google reklamları ile sitenizin daha fazla ziyaret edilmesini sağlayabiliriz.

Sitenizde yapılacak çalışmalar özetle şöyle listeleyebiliriz:
Gerekli ise seo yapılacak site w3 standartlarına uygun yeni nesil html5 kodları ile yeniden tasarlanır. Sitenizin head tagları arasındaki etiketler, anahtar kelimeler, başlık ve diğer bildirimler düzenlenir. Hedef kelimelerinize göre hem arama motorları hemde ziyaretçiler için ideal sayfalar makaleler oluşturulur. Site haritalarınız düzenlenir ve Google’a bildirilir, Google’dan alınan kodlar siteye eklenerek site sahipliğiniz doğrulanır ve site hakkında detaylı analizler incelenir. Yapılan analizler sonunda seo teknikleri ve başka eksikler varsa giderilerek site dışı seo çalışmalarına başlanır.
Bu seo listesini burada sonlandırmak gerekiyor çünkü siteniz için yapılacak işler epeyce uzun süreceğe benziyor. Seo danışmanlığı yada web sitenizle alakalı her türlü sorunuz, seo çalışmalarımız , referanslarımız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder