Öne Çıkan Yayın

Seo İçin Backlink Önemli mi?

Backlink kazanmanın seo çalışmasına olan önemi hiçte azımsanacak gibi değildir. Sitenizin pagerank değerindeki artış ve arama motoru bot...

15 Mart 2012

Seo ve Sosyal Medya

Seo ve Sosyal Medya
Gelişen web teknolojileri sayesinde değişen iş koşulları, sosyal medyadaki kullanıcı sayısının artışının müşteri portföyüne yansımasıyla beraber alınacak seo hizmetinin önemi de ortaya çıkmaktadır. Arama motorları optimizasyonunun, google algoritmasının ve yapılacak güncellemelerin kurumunuzun kimliğini yansıtan web sitenizi üst sıralara taşınma işlemini profesyonel bir destek alarak kısa sürede sağlayabilirsiniz.

Hedef kelime belirleme, rakiplerinizin analizi, kaliteli hizmet anlayışı, artan rekabet içindeki konumunuz ve sürekliliğin sağlanması için hedef belirlemek ve planlı bir şekilde hareket etmek gerekir.

Sosyal medya, geniş kullanıcı ağının birbiriyle dialog halinde olmasını kapsadığından ürünlerinizi pazarlamak, yeni müşteriler kazanmak için size yeni ufuklar açan bir kapı. Bir çok kurumsal şirket, sosyal medya aracılığıyla ciddi başarı grafiklerine ulaştı. Doğru bir yol haritasıyla müşteriye şirketi tanımakla beraber satışa da yönlendirecek uygulamalar sayesinde yeni pazarlama hedefleri belirleyebilirsiniz.

Seo uzmanları, ajanslar tarafından verilen hizmetle birleştirilen seo uygulaması, başarılı satışlar konusunda sıkıntı yaşayan, geri dönüşüm almak isteyen ve internetin vazgeçilmez bir olgu haline gelişinden kar sağlamayı düşünen kişilerin tercihi oluyor. Hedef sitenizin hızlı index’e ulaşıp ziyaretçi sayısının artması ve rakipleriniz arasında firmanıza büyük bir potansiyel sağlamaktır.

Seo ve sosyal medya’da ilk dikkat edilmesi gereken nokta kurumunuzla hesap adının aynı olmasıdır. Bilinirlilik ve markalaşma açısından bu oldukça önemli. Kullanıcı sayısını arttırmak için sürekli bilgi paylaşımında bulunmalı, kampanya ya da yeni bilgilendirmeleriniz için duyurularınızı yapmalı, etkinliklere yer vermelisiniz. Ziyaretçilerin sayfada kalma süresinin arttırılmasına yönelik uygulamalarla, sayfalarınıza aldığınız kaliteli backlinklerle sayfanın prestijini arttırabilir, istediğiniz müşteri sayısına ulaşabilirsiniz.

Seo çalışmaları için güncel bilgilere önem veren, kurumunuzun kimliğini en iyi yansıtacak rakipleriniz arasında fark yaratabileceğiniz ve sosyal medya hesaplarınızı reklamlarla destekleyip size gelir artışı sağlayacak bir firmayla çalışarak kısa sürede başarı kazanabilirsiniz. Uygun fiyatlara alacağınız profesyonel bir yardımın kurumunuzun imajına katacağı büyük faydayı göz ardı etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder