Öne Çıkan Yayın

Seo İçin Backlink Önemli mi?

Backlink kazanmanın seo çalışmasına olan önemi hiçte azımsanacak gibi değildir. Sitenizin pagerank değerindeki artış ve arama motoru bot...

15 Şubat 2015

Google Arama Trendleri

Google Trends
Google Trends
İnternet kullanıcılarının arama motorlarında en çok ne aradıklarını Google arama trendleri üzerinden öğrenip bu verilerden faydalanarak seo çalışması yaptığınız web sitesine yeni ziyaretçiler çekmeyi denemek sitenizde geçirilen süreyi artırma bakımından fayda sağlayacaktır. Google trendler anlık olarak kullanıcıların internette nelere ilgi duyduğunu anlamıza olanak sağlamaktadır. Seo atölyesi kolayca uygulayabileceğiniz bir çok basit seo teknikleri hakkında bilgi paylaşımı yaparak küçük ölçekli yerel işletmelerin popüler arama terimlerinde bulunabilir olmasına katkı sağlamayı amaçlamaktadır, daha ileri seo yapılandırması için bizimle iletişim kurabilir ve sitenizde yapılması gerekenleri birlikte değerlendirebiliriz.

2 yorum:

  1. Uygulama hakkında harika şeyler duyduktan sonra mSpy'ı denemek beni gerçekten heyecanlandırdı. Hayal kırıklığına uğramadım! Uygulamanın kurulumu kolaydı ve birkaç dakika içinde eşimin telefonunu izlemeye başlayabildim. Tüm kısa mesajlarını, telefon görüşmelerini ve hatta fotoğraflarını görebildim! Uygulama bana onun neler yaptığı hakkında bilgi verme konusunda gerçekten yardımcı oldu. Kesinlikle güvenilir ve başkasının galerisine girmek arayan herkese mSpy'ı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil