Öne Çıkan Yayın

Seo İçin Backlink Önemli mi?

Backlink kazanmanın seo çalışmasına olan önemi hiçte azımsanacak gibi değildir. Sitenizin pagerank değerindeki artış ve arama motoru bot...

17 Şubat 2013

Seo Uyumlu Html5 Web Tasarım

Web tasarım görsel bakımdan olduğu kadar html kodlarının doğru kullanılması seo bakımından önemlidir. Html5 kodları web sitenizin header, main, sidebar ve footer gibi temel bölümlerini daha iyi belirtmekte diğer article, section, mark, abbr gibi yardımcı html5 etiketleri sayesinde arama motorları tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlayan yeni etiketler sayesinde sitenizin seo bakımından daha üstün olmasını sağlamaktadır.
Html5 web siteleri seo açısından artıları olduğu kadar yeni nesil css3 ile harmanlanarak birbirinden güzel web tasarım örnekleri uygulayabiliyoruz. Örnek verecek olursak WordPress kurulumda yüklenen standart temalar html5 kodları kullanmaktadır. İnternet kısa bir araştırma yaparak seo uyumlu html5 web tasarım hakkında çok fazla kaynak bulabilirsiniz. Seo atölyesi için hazırladığım temayı çok yakında yüklemeyi planlıyorum, bu temayıda inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder